Over mij

Marije HoflandMarije Hofland is getrouwd en moeder van een hoogbegaafde zoon. Nadat haar zoon was vastgelopen in het onderwijs begon haar zoektocht naar informatie en oplossingen. Op haar eigen intense en gedreven manier verslond zij alles wat ze over het onderwerp hoogbegaafdheid en de hieraan gerelateerde problemen kon vinden. Ze las boek na boek, volgende trainingen en webinars en las alle artikelen die op haar pad kwamen, tot zij zichzelf met recht ervaringsdeskundige mocht noemen. Ze zet haar kennis en ervaringen in om ouders via informatie, oudergroepen en workshops te ondersteunen en te empoweren.

Lezingen, workshops & Interviews

Als ouder die deze reis heeft doorlopen vind ik het belangrijk dat de weg voor andere ouders makkelijker wordt en dat er meer aandacht komt voor dit onderwerp. Helaas is er weinig passend onderwijs aanbod voor deze groep kinderen. Als ouders wordt het een strijd om ervoor te zorgen dat je kind krijgt wat nodig is. Angst, wanhoop en zorgen zijn bijna continu aanwezig. Daarom hoop ik met de informatie in mijn boek, op deze site, lezingen, workshops en interviews ervoor te zorgen dat ouders en leerkrachten ten ijs komen en er meer aandacht komt in de media en de politiek voor dit moeilijke onderwerp!

Contact

Heb je interesse een presentatie of workshop? Dan hoor ik graag van je om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops zijn o.a. beschikbaar voor oudergroepen, scholen en samenwerkingsverbanden, PABO-opleidingen en opleidingen SPH & SPW. Uiteraard kunnen andere mogelijkheden ook besproken worden. Maatwerk over specifieke onderwerpen behoort tot de mogelijkheden.

Ik vind het bovendien ontzettend belangrijk dat het onderwerp regelmatig besproken wordt in de media of politiek. Interesse in een interview? Dan hoor ik graag van je!

Contact opnemen kan via:
Marije Hofland
06-22122559
marije@eenintensereis.nl