No Image Available

Journey Into Your Rainforest Mind

 Auteur: Paula Prober  Categorie: Hoogbegaafdheid: Informatieve boeken  Uitgeverij: Paula Prober  Jaar: 2019  ISBN: 9781643881041  Pagina's: 178  Taal: Engels  Afmetingen: 13,3 x 20,3
 Beschrijving:

Geselecteerde berichten van de populaire blog Your Rainforest Mind, samen met specifieke strategieën en bronnen om je reis terug te leiden naar authenticiteit, doel, liefde en om uiteindelijk te beslissen welke kleur je woonkamer gaat schilderen. Is je verteld dat je te gevoelig, te dramatisch, te verbaal, te slim, te nieuwsgierig en te intens bent? Voel je je niet genoeg en te veel tegelijk? Vraag je jezelf af: als ik zo slim ben, waarom ben ik dan zo dom? En het is? Dan is de kans groot dat je een rainforest mind hebt. Een geest die sneller, wijder en dieper gaat dan de meesten. Een persoonlijkheid die zeer gevoelig, opmerkzaam en empathisch is. Net als het tropisch regenwoud ben je buitengewoon complex, vol leven en verkeerd begrepen. Je hebt het vermogen om een ​​belangrijke bijdrage te leveren aan de samenleving, maar je wordt gekapt voordat je je weg kunt vinden. Laat dit boek je helpen je weg te vinden. Maak een reis naar je rainforest mind.

In ‘t kort wat ik ervan vond!

Het boek leest zeer prettig en het is een fijn boekje voor (jong)volwassenen die twijfelen aan hun hoogbegaafdheid, net ontdekken dat ze hoogbegaafd zijn of worstelen met hun hoogbegaafdheid. In het boekje stond voor mij niet veel nieuwe informatie, maar na het lezen van het boek zat ik wel duidelijk lekkerder in mijn vel en had ik een groter gevoel van samenhorigheid – alsof ik ergens bijhoorde.

Koop via Bol.com


 Terug