Ik help jou de regie te pakken over je eigen ontwikkeling.

Als coach begeleid ik mensen tijdens hun eigen ontwikkel- en transformatieprocessen. Bij coaching blijft dit nadrukkelijk het eigen proces van jou als cliënt. Je blijft zelf eigenaar van het proces en dus zelf verantwoordelijk. Dit is ook de reden waarom coaching zo goed past bij hoogbegaafden. Als cliënt word je gestimuleerd om vanuit je autonomie beslissingen te nemen die jou helpen groeien.
 
Dit wil niet zeggen dat je er als cliënt alleen voor staat. Als coach help ik jou tot inzichten komen door te spiegelen en de juiste vragen te stellen. Dit doe ik op een warme manier, maar het kan soms wel confronterend zijn. Het blijft jouw ‘struggle’ en jij bent degene die hier doorheen moet om te groeien. Om deze groei in gang te zetten zijn nu eenmaal (soms confronterende) inzichten nodig.
 
Groeien gaat het snelst als je bewust en doelgericht ergens naartoe werkt. Daarom help ik jou als coach ook om je doelstellingen en actiepunten te formuleren. Coaching is geen vrijblijvend, leuk gesprekje. Écht groeien is hard werken. Het kan dus zijn dat je het soms echt lastig zult hebben. Mijn taak als coach is dan om ervoor te zorgen dat je de motivatie vasthoudt of terugvindt, zodat je uiteindelijk je doel zult behalen.
 
Wil jij je verder ontwikkelen als persoon of zijn er doelen (persoonlijk, zakelijk of binnen je studie) waar jij aan wilt werken en heb je behoefte aan een coach die jou kan spiegelen, begeleiden en stimuleren zodat je je doelen bereikt?
 
Ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek met je.

Welke coaching past bij jou?

Coaching hoogbegaafde volwassenen

Werk samen met mij als hoogbegaafde coach doelgericht aan jouw persoonlijke doelstellingen. Ontdek wat hoogbegaafdheid voor jou betekent, wat jou kernkwaliteiten zijn, hoe je in je kracht kunt komen te staan en je verder kunt ontwikkelen.

Coaching hoogbegaafde kinderen en jongeren

Hoogbegaafde kinderen zijn anders en dat voelen ze vaak zelf ook. Ik werk met kinderen aan hun zelfbeeld, help ze hun plek te vinden in de maatschappij en werk aan vaardigheden die hen helpen tot bloei te komen.

Business coaching voor hoogbegaafden

Hoogbegaafde ondernemers en werknemers zijn nét even anders. Om je goed te ontwikkelen binnen jouw coachingsvragen is het belangrijk dat je een coach treft die dit begrijpt, zodat jouw (vermoedelijke) hoogbegaafdheid bijdraagt aan jouw succes en werkplezier. 

Coaching voor onderwijs-professionals

De juiste ondersteuning bieden aan hoogbegaafde leerlingen is niet makkelijk. Ik bied coaching aan voor onderwijsprofessionals en teamcoaching. Ook verzorg ik trainingen en workshops voor onderwijsprofessionals

Lid van NOBCO
global-code-of-ethics-logo-rgb