Ik help jou de regie te pakken over je eigen ontwikkeling.

Als coach begeleid ik mensen tijdens hun eigen ontwikkel- en transformatieprocessen. Bij coaching blijft dit nadrukkelijk het eigen proces van jou als cliënt. Je blijft zelf eigenaar van het proces en dus zelf verantwoordelijk. Dit is ook de reden waarom coaching zo goed past bij hoogbegaafden. Als cliënt word je gestimuleerd om vanuit je autonomie beslissingen te nemen die jou helpen groeien.
 
Dit wil niet zeggen dat je er als cliënt alleen voor staat. Als coach help ik jou tot inzichten komen door te spiegelen en de juiste vragen te stellen. Dit doe ik op een warme manier, maar het kan soms wel confronterend zijn. Het blijft jouw ‘struggle’ en jij bent degene die hier doorheen moet om te groeien. Om deze groei in gang te zetten zijn nu eenmaal (soms confronterende) inzichten nodig.
 
Groeien gaat het snelst als je bewust en doelgericht ergens naartoe werkt. Daarom help ik jou als coach ook om je doelstellingen en actiepunten te formuleren. Coaching is geen vrijblijvend, leuk gesprekje. Écht groeien is hard werken. Het kan dus zijn dat je het soms echt lastig zult hebben. Mijn taak als coach is dan om ervoor te zorgen dat je de motivatie vasthoudt of terugvindt, zodat je uiteindelijk je doel zult behalen.
 
Wil jij je verder ontwikkelen als persoon of zijn er doelen (persoonlijk, zakelijk of binnen je studie) waar jij aan wilt werken en heb je behoefte aan een coach die jou kan spiegelen, begeleiden en stimuleren zodat je je doelen bereikt?
 
Ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek met je.

Jouw investering

De investering is afhankelijk van de coachingsvragen. Gemiddeld duurt een coachingstraject 5-8 sessies van 1 of 1,5 uur.
Financier je als particulier zelf de coaching? Dan reken ik een gereduceerd uurtarief van  € 87,50 (excl. BTW).
Wordt de coaching aangeboden door je werkgever? Het zakelijke uurtarief bedraagt € 130,- (excl. BTW).

Lid van NOBCO
global-code-of-ethics-logo-rgb