Het mooiste dat je kunt worden is je authentieke zelf

Gratis ebook over hoogbegaafdheid & zelfontwikkeling

Gratis ebook over hoogbegaafdheid & zelfontwikkeling

Via dit boek zal ik proberen je verder op weg te brengen tijdens jouw zoektocht waarin je ontdekt wat hoogbegaafdheid voor jou betekent en hoe je jouw manier van zijn in kunt zetten om de persoon te worden die je wilt zijn en van binnen bent..

Ik zal informatie met je delen en wil je uitnodigen om dit boek te lezen alsof het een spiegeltje is en onderzoek welke onderdelen voor jou reflecteren. Je zult merken dat je sommige dingen herkent en andere een stuk minder. Dat is logisch. Dé hoogbegaafde bestaat immers niet. Iedere hoogbegaafde is anders.
Misschien vraag jij je nu af waarom het dan toch belangrijk om te ontdekken of je hoogbegaafd bent en wat dit voor jou betekent? Veel hoogbegaafden voelen zich al hun hele leven anders, eenzaam en lopen tegen veel zaken aan. Dit kan binnen relaties zijn, maar ook op school of op het werk. Je probeert je namelijk staande te houden in een wereld die helemaal niet gemaakt is voor mensen zoals jij. En ja, dat kan best frustrerend zijn!

Als je weet hoe jij in elkaar steekt, kun je ontdekken wat jij nodig hebt om gelukkig te worden in deze wereld en hoe je energie uit het leven kunt halen.

Als je dus...

Dan is dit ebook voor jou. Veel leesplezier!

Warme groeten,

Marije

Download je gratis e-book over hoogbegaafdheid en zelfontwikkeling.

Vul je e-mailadres in om je gratis ebook te ontvangen. Je ontvangt dan ook af en toe mijn nieuwsbrief op momenten dat ik dingen te delen heb waarvan ik denk dat ze interessant voor je kunnen zijn. Maak je geen zorgen, ik zal je niet plat spammen en je kunt je altijd afmelden als je het niet (meer) relevant voor je is.