No Image Available

Searching for Meaning

 Auteur: James T. Webb, Janet L. Gore  Categorie: Hoogbegaafdheid: Informatieve boeken  Uitgeverij: Gifted Unlimited, LLC  Jaar: 2020  ISBN: 9781935067221  Pagina's: 226  Taal: Engels  Afmetingen: 22,6 x 15,2 x 1,8 cm
 Beschrijving:

Idealism, Bright Minds, Disillusionment, and Hope

Veel slimme idealisten zijn gedesillusioneerd en kunnen een existentiële depressie ervaren terwijl ze hun leven onderzoeken en zoeken naar zingeving. Dit boek bevat informatie en suggesties voor acties die hun gevoelens en gedachten beter kunnen beheersen op manieren die een gevoel van voldoening en tevredenheid geven.

In ’t kort wat ik ervan vond!

Een aanrader voor (hoog)begaafde idealisten die zich anders voelen en moeite hebben met onrecht en zich afvragen wat de zin is van het leven. Ook geschikt voor ouders wiens kinderen hiermee worstelen. Het boek heeft een praktische insteek, waardoor veel zaken goed toepasbaar zijn. Veel begaafden worstelen hiermee en dat komt ook in het boek goed tot uiting. Wat mij betreft had er nog meer stil mogen staan bij de mooie kant van deze eigenschap. Want het zijn natuurlijk wel mensen als dit die we nodig hebben in de wereld om het verschil te maken.

Koop via Bol.com


 Terug