No Image Available

Voor Dummies – De kleine Hoogbegaafdheid voor Dummies

 Auteur: Janet van Horssen-Sollie  Categorie: Hoogbegaafdheid: Informatieve boeken  Uitgeverij: Voor Dummies  Jaar: 2020  ISBN: 9789045356945  Pagina's: 160  Taal: Nederlands  Afmetingen: 16,5 x 11,6 x 1 cm  Koop bij Bol.com
 Beschrijving:

Hoogbegaafdheid is tegenwoordig een alom bekende term. Weinigen weten echter wat hoogbegaafdheid inhoudt en hoe hoogbegaafdheid iemands leven beïnvloedt. Dit boek loodst je door de meest recente wetenschappelijke kennis over de levensloop van hoogbegaafden. Je leert bijvoorbeeld op welke leeftijd je hoogbegaafdheid voor het eerst kunt herkennen, wat hoogbegaafde kinderen en volwassenen nodig hebben en hoe ze tot bloei kunnen komen. Janet van Horssen-Sollie is levenslooppsycholoog en doet wetenschappelijk onderzoek naar de levensloop van hoogbegaafden.

In ’t kort wat ik ervan vond!

Voor mensen die nog niet heel erg bekend zijn met hoogbegaafdheid is dit een leuk, zeer informatief en toegankelijk boekje. Het leuke en unieke van de insteek van het boek is dat het je meeneemt door de levensloop van hoogbegaafden.

Koop via Bol.com


 Terug