Behoefte aan een workshop of lezing?

Als moeder en ervaringsdeskundige vind ik het ontzettend belangrijk dat kring rondom een kind beschikt over de juiste informatie om het kind op de juiste manier te ondersteunen en te benaderen. Uit ons verhaal blijkt dat het ontbreken van deze kennis helaas grote gevolgen kan hebben. Om deze reden ben ik dan ook op mijn eigen manier zoveel mogelijk kennis gaan vergaren.

Voor wie zijn de lezingen en workshops?

Lezingen en workshops zijn er voor veel verschillende groepen rondom het hoogbegaafde kind. Je kunt denken aan oudergroepen, maar ook aan leerkrachten, samenwerkingsverbanden, coaches of hulpverleners. De lezingen en workshops onderscheiden zich van gangbare initiatieven, omdat de theorie gecombineerd wordt met de praktijk. Het is dus niet alleen droge stof die in de tekstboeken te vinden is, maar het wordt gecombineerd met ons eigen verhaal, praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Onderwerpen

In een lezing of workshop kunnen diverse onderwerpen rondom hoogbegaafdheid behandeld worden. Dit kan in een dagdeel of verspreid over diverse dagen, zodat de kennis tussentijds kan bezinken en kan worden toegepast. Vooraf kan een gesprek ingepland worden om te kijken welke onderwerpen interessant zouden zijn om te behandelen. Op basis hiervan kan een mooi programma worden samengesteld. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om in een kortere presentatie één onderwerp uit te lichten.

Ter inspiratie...

Mogelijke onderwerpen voor lezingen & workshops

Aanvraagformulier workshop, lezing of training

Interesse in een workshop, training of lezing? Graag kom ik met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

[contact-form-7 id="1003" title="Contactformulier Lezing/workshop"]