Maren Wilkeshuis

transformatief-, energetisch- en paardencoach, gezinsbegeleider, HSP-specialist

Maren Wilkeshuis

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met zelfontwikkeling en groei. Ik heb organisatiepsychologie gestudeerd met als specialisatie coaching, een opleiding tot HSP begeleider, energetisch coach en diverse yoga opleidingen.

Maar het leven zelf leert mij het meeste van alles!

Ik heb geleerd om aanwezig te zijn bij mezelf, om mijn eigen beste vriendje te worden. Ik herinnerde me dat ik iets anders ben dan wat me is verteld en wat ik heb geleerd. Ik leerde hoe overtuigingen de realiteit creëren en hoe ik dus altijd zelf invloed heb op hoe ik iets ervaar.

Ik leerde van mezelf te houden, onvoorwaardelijk zodat ik niet meer afhankelijk ben van anderen om mij te accepteren en van mij te houden. Ik leerde volwassen te worden en op eigen benen te staan vanuit mijn openheid naar mezelf en anderen.

Ik heb gemerkt hoeveel verlangens en ideeën we hebben over de toekomst, over hoe het leven eruit moet zien en weet dat alles wat ik eigenlijk wilde ervaren was rust en ontspanning. Hoe het huidige moment ook was, in welke situatie ik me ook bevond, wat ik ook dacht en voelde, het enige dat ik werkelijk verlangde was OK te zijn met wat is. Ik verlangde naar rust en de interne conflicten op te geven.

Wat ik echt wilde was thuiskomen in mijn eigen hart.