No Image Available

De hoogbegaafdheid survivalgids

 Auteur: Tessa Kieboom, Danielle Verheye  Categorie: Hoogbegaafdheid: Kinderboeken  Uitgeverij: Abimo  Jaar: 2010  ISBN: 9789059326118  Pagina's: 128  Taal: Nederlands  Afmetingen: 23,2 x 15,5 x 0,9 cm
 Beschrijving:

Ben je meestal als eerste klaar in de klas? Vind je de huistaken die je krijgt te gemakkelijk? Maak je je vaak zorgen? Voel je je vaak alleen en onbegrepen? Verwacht iedereen dat je schitterende cijfers haalt op school? Misschien werd bij jou wel vastgesteld dat je hoogbegaafd bent, maar… wat betekent het eigenlijk om hoogbegaafd te zijn? Zijn er anderen of ben je de enige? Ben je een zonderling, of zelfs een alien, of ben je eigenlijk normaal? Als al deze vragen je bezighouden, is dit boekje zeker iets voor jou.

In ‘t kort wat ik ervan vond!

Het is een heel fijn boekje om samen met je kind door te lezen op het moment dat er een vermoeden van hoogbegaafdheid bestaat of hoogbegaafdheid is aangetoond. Het helpt om ervoor te zorgen dat er ook bij kinderen puzzelstukjes op hun plek vallen en ze begrijpen waar hun gevoel van ‘anders zijn’ vandaan komt.

Koop via Bol.com


 Terug