No Image Available

101 Success Secrets for Gifted Kids: The Ultimate Handbook

 Auteur: Christine Fonseca  Categorie: Hoogbegaafdheid: Kinderboeken, Hoogbegaafdheid: Werkboeken  Uitgeverij: Prufrock Press  Jaar: 2011  ISBN: 9781593635442  Pagina's: 208  Taal: Engels  Afmetingen: 17,9 x 17 cm
 Beschrijving:

Pssst! Wil je een geheim weten? 101 succesgeheimen voor hoogbegaafde kinderen: het ultieme handboek is een must-read voor hoogbegaafde kinderen van 8 tot 12 jaar die succes willen vinden op school en in het leven. Als je een begaafd kind bent of als je begaafde kinderen kent, heb je de 101 geweldige geheimen, tips en trucs in dit boek nodig!

Boordevol leuke suggesties en praktische strategieën, 101 succesgeheimen voor hoogbegaafde kinderen behandelt onderwerpen als pesten, schoolprestaties, perfectionisme, vriendschappen en rivaliteit tussen broers en zussen. Leuke quizzen, fooien en praktische vragen en antwoorden van andere begaafde jonge tieners en kinderen maken dit boek leuk om te lezen en geven hoogbegaafde kinderen inzicht in alles wat ze ooit wilden weten over begaafd zijn. Bewezen strategieën voor het omgaan met stressmanagement, de verwachtingen van ouders en leerkrachten, angst, cyberpesten, vriendschapsproblemen en meer maken dit de onmisbare gids voor elk begaafd kind!

In ’t kort wat ik ervan vond!

Dit werkboek is een werkboek voor kinderen dat past bij “Emotional Intensity in Gifted Students”. Er staan goede oefeningen in, maar soms lijkt het alsof ze per se op de 101 wilde komen. Van mij hadden ze gewoon de sterkste kunnen plaatsen. Wellicht had ik het boek meer sterren gegeven als we niet al het werkboek van Heather Boorman hadden gelezen samen.


 Terug